Categories
Politika Video

Afere.pollitika.com u Saboru

Tijekom današnjeg aktualnog prijepodneva, posljednjeg u ovome sazivu Sabora, zastupnica DCa Vesna Škare Ožbolt priupitala je Ivu Sanadera (teatrologa iz Splita, op.a.) o mnogobrojnim aferama koje nisu riješene. Kao ilustraciju, iskoristila je kartu afera koju možete pronaći na siteu afere.pollitika.com.

Misao dana:
It has been said repeatedly that one can never, try as he will, get around to the front of the universe. Man is destined to see only its far side, to realize nature only in retreat.

3 replies on “Afere.pollitika.com u Saboru”

Teatrolog iz Splita, premijer u odlasku … hehe, way to go Mracni :). Uvijek me iznova nasmije tvoja opaska u zagradama pored imena spomenutog doktora. Evo i nova aferica- citam po Internetu kako je doktor iz Splita nazvao svog stranackog podcinjenog iz Sibenika, koji je, uzgred budi receno, predsjednik nogometnog kluba Sibenika kome u subotu u goste dolazi omiljeni doktorov klub. Pogodi sto je doktor navodno rekao svom podcinjenom?
I divim se kako doktor odgovara bez odgovora, ali i Vesninom zakljucku na kraju :)

ne vidim vec neko vrijeme kartu kad otvaram stranu… a sto se tice vesne skare-ozbolt, ovo je samo jos jedan dokaz utabane predizborne taktike: Svim sredstvima. proziva vesna sanadera zbog vise od 100 afera na karti, iako je poanta karte, ako sam ja to dobro shvatila, isticanje svih afera u hrvatskoj. a bogami, voljeli sanadera ili ne, nije on bas za sve afere odgovoran. za neke je kriv i bandic, he-he… a svega toga je svjesna i – vesna. samo, gazi dok mozes, tko ce skuzit.

Hm, da.
Plus je da se eto o stranici priča u Saboru, ali mi je pomalo žao da se jednoj u osnovi zgodnoj ideji prikrpljuje jedna slabašna politička figura.
Ne znam, da je Vesna sposobna mogla je postaviti puno pametnija pitanja, a i imati puno ubojitiji komentar.
Ovako, dobar instrument, ali izvedba uprskana.
Ja bih rekao da se Sanader u ovoj prilici bolje snašao …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *