eMail newsletter

Formular za prijavu na newsletter možete ispuniti i ovdje.

Nakon što se prijavite na newsletter dobiti će poruku u svoj inbox, potrebno je odgovoriti na tu poruku kako bi aktivirali pretplatu. Ako niste dobili poruku, provjerite svoj spam/junk folder.

Osim direktnom prijavom na newsletter, link možete svake nedjelje oko 9 ujutro pronaći i na mom twitteru, a negdje tokom dana i na mojoj Facebook stranici. Arhivu starih newslettera možete pregledati ovdje.

Newsletter kojeg šaljem (u trenutku updatea ove stranice više od 10 godina svake nedjelje) sadrži deset tema koje su mi tog tjedna probudile radoznalost i koje smatram bitnima i/ili zanimljivima, teme skaču od IT-a, preko ekonomije, ekologije do međuljudskih odnosa, kratkih priča… Jedan od kriterija za newsletter je da u njemu stavljam teme o kojima se nije pisalo na domaćim portalima (ili se to napravilo jako površno). Vjerujem da slični newsletter još niste imali prilike čitati.

Politika privatnosti:

Funkcija ove mailing liste je isključivo distribucija eMail newslettera i slanja povremenih jednokratnih informacija. Podaci koje ostavite neće biti korišteni ni za što drugo osim toga (dakle neće biti dijeljeni niti prodavani bilo kome pod bilo kojim uvjetima). Sustav kojeg koristimo može pratiti na koje linkove ste kliknuli, kao i kada ste to učinili.