Categories
Priroda i društvo Video

No news

Francuzi čini se uopće ne gledaju na kalendar, naime vrijeme je ovdje totalno neprimjereno za ovo doba godine. Temperature se kreću između 17 i 22C, pada kiša, a kada je suho nerijetko puše vjetar (i to sasvim solidni vjetar).

Jučer sam neko vrijeme proveo na Europskom sudu za ljudska prava, doista bi se morali pozabaviti malo sudom za ljudska prava jer je to (prema onome što smo čuli) jedna iznimna institucija ne samo zato što ima utjecaja na prostor svih zemalja koje su članovi Vijeća Europe (a trenutno ih ima 47), nego i zato što je to centralna institucija koja kreira temelje i smjernice za vladavinu prava na cijelom našem kontinentu. Mislim da bi morali investirati malo vremena da proučite Europsku deklaraciju o ljudskim pravima koja je temelj na kojem ovaj sud funkcionira.

Trenutno sam na radionici koja govori o utjecaju medija na demokraciju, odnosno utjecaj medija na demokratizaciju demokracije. Pričati ćemo malo i o internetu i utjecaju blogova poput ovoga na medijski prostor.

Misao dana:
CNN is one of the participants in the war. I have a fantasy where Ted Turner is elected president but refuses because he doesn’t want to give up power.

2 replies on “No news”

O svemu se treba KONZULTIRATI sa velikim sanaderm jer on je JEDINI ,GLAVI I ODGOVARAN za ta pitanja dok je mogao DIZATI PAD VLADE I HR za njegove velikane DEMOSA U HRVATA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *