Categories
Priroda i društvo Video

Patuljci pojma nemaju

Usporedite to s ovim videom. Zaključke donesite sami.

Misao dana:
The eye sees only what the mind is prepared to comprehend.

9 replies on “Patuljci pojma nemaju”

a kada smo već kod laganog štiva (Jutarnji):

Jedini kriterij bila je stručnost. Fond za privatizaciju sigurno je najsloženija državna institucija koja je u vrijeme kad sam joj došao na čelo u svojem portfelju imala udjele u više od tisuću društava kojima je trebalo upravljati ili ih pripremiti za privatizaciju. Zato sam na tim mjestima htio imati vrhunske profesionalce, a odabrao sam ih jer u prijašnjem radu iza sebe nisu imali afera, bili su stručni, visokokvalificirani i imali rezultate u radu.

(ovo je c&p Hebranga iz također teksta u jutarnjem)

DARKNESS DADDY sandi is beck with Co.

Toliko jadnosti od sanadera covijek samo moze slusati jer dok gleda ne vjeruje. ta njegova gamad iscjedci iz njegove guzice jandrokovic,bjeloglavi sup kao i veliki mesetari seki,suki,polan i udbas beba – sto se od njih moze ocekivati samo lazi uvjeravanja DALI MI MOZEMO BITI KRIVI nemoguce jer to su nam pakirali itd …..INACE MISLIM DA JE UREDAK OK.

Mislio da ce danad sanader hvatati Putina po zahodima kako je hvatao i Busha ali i njegov veliki caca francek….

Valjada ce sutra biti u VU ako ima sto prodati sa svojom bratijom zuzijem i kompom ..

Meni je drago da Mesić zna. Neki dan je rekao: “Sad institucije funkcioniraju” Što to znači “SAD”: Što je radio mandat i po ? Mislim da se on u svemu opvome šverca. Zašto je On amnestiran od javnosti ?

Te smradove nemože ništa iznenaditi dok god oni ponavljaju isto kao da neznaju napisati dvije rečenice bez največega manipulatora u svijetu sandija neka nam dragi Bog pomogne.Takva trkeljanja bedastoče čovijek nemože tako lako čuti.Dok veliki građanin HR sa svojim podržavanjem lopovluka i sam upada u govna ,što to Hr može očekivati od ovakvog čelnika i ovakve smrdljive ,lopovske vlade. STUDENA U VELIKOM SI PRAVU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *