Categories
Humor Video

Ivica Kirin i blesimetar

Ivica Kirin je vjerojatno najpoznatiji ministar Sanaderove vlade za koga je prije nekoliko tjedana Feral tribune ustvrdio kako je nakon nekoliko jubito uradaka dobio zabranu javnih istupa, da bi se sve skupa u nedjelju pretvorilo u članak na Jutarnjem koji je pak koincidirao s najnovijim video uratkom bijesaprvog.

Serijal Kiro prosviro je zasada pregledan preko pola milijuna puta (i to samo na jubitou), a razvila se i cijela mala industrija na našem ministru pa tako imate i kompletni web shop posvećen ministru. Kako bi demonstrirao da nije u karanteni (unatoč tome što su to potvrdili i glasnogovornik vlade i glasnogovornik MUPa) Ivica se odvažio sudjelovati u jučerašnjoj temi dana dnevnika Nove TV. Molim vas da bacite pogled na ovaj video i promatrate zjenice očiju ministra policije, ja sam 100% uvjeren (a susprezanje smijeha voditelja dnevnika mi to donekle potvrđuje) kako je Kirin imao pripremljena pitanja te je odgovore čitao s telepromptera (aka. blesimetra). Ako ima netko blizak Novoj TV lijepo bih molio da mi potvrdi tu informaciju.

Misao dana:
The victim said her attacker was nondescript — 5′ 10 and 3/4″, 163 pounds, with Clairol #83N hair (a hint of #84N at his temples) — and last seen wearing Acuvue2 contacts, a white Hanes 65/35% poly-cotton t-shirt with a 3mm round Grey Poupon stain on the neckband, Levi’s 501s missing the second button, and Nike Crosstrainers with muddy aglets.

12 replies on “Ivica Kirin i blesimetar”

oči mu gledaj, zjenice idu lijevo-desno; točno se vidi razlika kada govori u kameru i dok čita; uvjeren sam da je čitao

Ono što ja primjećujem jest da je splasnuo.
Nema traga onoj napuhanoj aroganciji, više mi liči na domaćicu kojoj je ručak zagorio, pa sad skrušeno čeka gazdinu kritiku.
ili na adipoznog mališana koji zna da mu je lizaljka zauvijek oduzeta…
ili…bolje mi je da šutim ovako izgleda da se veselim, a nije tako, ma kakvi…

mislim da nema blesimetra, jer je u jednoj rečenici tri puta za redom rekao “pa sam bio”, osim toga opet ima par nesuvislih izjava, al ovaj put malešnih

Off the topic, par pitanja u svezi isplate L.R.

“Rajića Lactalis isplatio u Švicarskoj”

Zar hrvatski državljani za transakcije u svezi hrvatskim privrednih subjekata mogu novac izravno dobiti na strani račun, bez da prođe kroz žiro-račun ili tako nešto?

“Rajić neće morati platiti porez na kapitalnu dobit u Švicarskoj jer između Hrvatske i Švicarske postoji sporazum o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.”
Vidi foru :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *