Categories
Business

Daje se na znanje

Eto, ponovno ulazimo u izborno razdoblje. Kao što znate, jedan dio mog posla od kojeg živim su izborne kampanje, a obzirom da istovremeno radim i mnoge druge aktivnosti koje se također bave politikom moje je mišljenje da je nužno da javno napišem za koga radim i s kime surađujem, te uostalom gdje su moje političke preference. Mislim da je bitno da to imate na umu u času kada čitate neki od mojih tekstova ili tumačite neku od aktivnosti koje pripremam u slijedećim mjesecima. Puno energije ulažem u to da uskladim svoje aktivnosti i izbjegnem potencijalni sukob interesa, a za svaki slučaj ako mislite da on postoji mislim da je bitno da on bude jasno i transparentno iskazan.

Tekstove slične ovome sam napisao i pred parlamentarne izbore 2007. godine, lokalne izbore 2009. te predsjedničke izbore 2010, pa ponavljam taj dobar običaj i danas.

Ove godine na parlamentarnim izborima surađujem s Ladonjom. Ladonja je organizacija koja djeluje na području Istre i Kvarnera i koja pokušava promijeniti status quo koji postoji u tom prostoru. O Ladonji više možete pročitati na njihovoj web stranici a ako ima konkretnih pitanja rado ću odgovoriti zašto upravo oni.

4 replies on “Daje se na znanje”

haha, ovo još nisam čuo

apsolutno nije, Plinio Cuccurin koji je jedan od čelnika Adrisa je rodom iz Bala (mala općina između Rovinja i Pule) te je njegov aktivizam i put u politiku krenuo preko Bala koje su doista jedna iznimno pozitivna anomalija lokalne uprave
financijska moć Adrisa je u biti neusporedivo veća od ciljeva koje Ladonja ima ispred sebe pa je zato gornja kvalifikacija po meni pogrešna

Svaka čast, bolje s Istrijanima nego s SDP-om. Iako i njih ima svakakvih, pa tko ne vidi unaprijed vidjet će poslije. Sretno!

OT, hoće li biti uskoro recenzija Stride?

Pozz!

Gledao sam prije prošlih lokalnih izbora sučeljavanje Jakovčića i Cuccurina i moj dojam je da nemam za koga glasati na lokalnoj razini kao ni na državnoj. Takvim ljudima ne želim dati glas jer su pokvareni. I sad je problem koga odabrat na slijedećim parlamentarnim izborima, HDZ naravno neću, SDP (za koje sam glasao prošli put) neću jer ne zaslužuju, IDS neću, jedino normalno rješenje mi djeluju Laburisti tj. Lesar, ali pitanje je šta će bit do izbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *