Panama

Kampanja me konzumirala u cijelosti. Ima jako puno zanimljivih stvari o kojima bih rado pisao a nemam vremena, te puno dramatičnih o kojima ionako čitate po novinama (iako, nije sve onako kako izgleda). Očekujem zanimljivih nekoliko dana ispred nas. Osobito za mene, naime ujutro krećem u Panamu.

Nikad nisam bio tako daleko od kuće, sutra mi slijedi let od Zagreba do Frankfurta (gdje sam ionako već pomalo doma), potom Frankfurt – Newark (na kojem aerodromu još nikad nisam bio), te posljednji dio putovanja od Newarka do Panama City internationala gdje ću sletjeti negdje u četvrtak ujutro kada se budete budili (a nakon 24+ sati za mene po aerodromima i avionima). Ako me pratite na Facebooku, budem slikao zanimljive stvari koje vidim po putu.

U Panamu idem kako bih u petak tamo održao predavanje o novim medijima u političkim kampanjama, a ako budem uspješan možda uspijem i jedan međunarodni skup (od jako, jako VIP ekipe) usmjeriti da 2011. bude u Hrvatskoj (točnije u Dubrovniku). Imam namjeru vidjeti kanal, Panamskog predsjednika gdje sam pozvan u audijenciju a svi mi kažu kako se trebam čuvati krojača i kupiti šešir (imam jednu svečanu večeru u nedjelju u nekom svjetioniku na obali pacifika gdje se od mene očekuje da budem u bijelome, što se još nikada nije desilo pa mi nije ni samome jasno kako ću to prevladati).

Putovanja su sjajni i nescirpni izvor iskustva i novih ljudi i prijatelja. Obožavam putovati, osobito na mjesta na kojima nikada nisam bio i mjesta za koje objektivno ne znam što na njima očekivati. Vjerujem da će biti zabavno.

Misao dana:
For my part, I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel’s sake. The great affair is to move.

Join the Conversation

9 Comments

  1. čak u Panamu – ovo se ne čuje svaki dan. zaista odlična prilika sjajno je kada te posao odvede na takva putovanja. nadam se da bude vremena za razgledavanje…

  2. Zvuči apsolutno ekstatično! Barem za mene koja obožavam “avanture” toga tipa – iskustvo, učenje, nova mjesta i ljudi. Ja ne znam da li bi moje srce izdržalo ovakve stvari :). Lupa mi već pri čitanju :)

  3. nažalost, malo je vremena; tamo sam svega četiri dana, ostao bih ja duže ali se moram vratiti jer imam puno posla kod kuće (a da ne kažem kako sam morao otkazati google fellows u barceloni slijedeći petak i subotu radi obveza u zagrebu, a i to će biti problem radi toga što u subotu navečer bih morao biti u istri)

    napeto je, puno kilometara a malo vremena

  4. e baš te krenulo. Blago ti se. Panama mi je uvijek zvučala totalno egzotično, onak zvuči kao da se cijela država grupirala samo oko tog kanala, i da dalje ništa ne postoji, a ono 3 milje stanovnika. Čak im je i oblik sličan Hrvatskoj

  5. Prije svega da pozdravim sve prisutne!
    Te da kazem da je Panama prelipa zemlja, a togovorim iz svog iskustva jer imam dosta familije tako da sam bio vec nekoliko puta i planiram sljedece godine ponovo ic u 1. mjesec!

Leave a comment

Your email address will not be published.