Categories
Putovanja

Panama

Kampanja me konzumirala u cijelosti. Ima jako puno zanimljivih stvari o kojima bih rado pisao a nemam vremena, te puno dramatičnih o kojima ionako čitate po novinama (iako, nije sve onako kako izgleda). Očekujem zanimljivih nekoliko dana ispred nas. Osobito za mene, naime ujutro krećem u Panamu.

Nikad nisam bio tako daleko od kuće, sutra mi slijedi let od Zagreba do Frankfurta (gdje sam ionako već pomalo doma), potom Frankfurt – Newark (na kojem aerodromu još nikad nisam bio), te posljednji dio putovanja od Newarka do Panama City internationala gdje ću sletjeti negdje u četvrtak ujutro kada se budete budili (a nakon 24+ sati za mene po aerodromima i avionima). Ako me pratite na Facebooku, budem slikao zanimljive stvari koje vidim po putu.

U Panamu idem kako bih u petak tamo održao predavanje o novim medijima u političkim kampanjama, a ako budem uspješan možda uspijem i jedan međunarodni skup (od jako, jako VIP ekipe) usmjeriti da 2011. bude u Hrvatskoj (točnije u Dubrovniku). Imam namjeru vidjeti kanal, Panamskog predsjednika gdje sam pozvan u audijenciju a svi mi kažu kako se trebam čuvati krojača i kupiti šešir (imam jednu svečanu večeru u nedjelju u nekom svjetioniku na obali pacifika gdje se od mene očekuje da budem u bijelome, što se još nikada nije desilo pa mi nije ni samome jasno kako ću to prevladati).

Putovanja su sjajni i nescirpni izvor iskustva i novih ljudi i prijatelja. Obožavam putovati, osobito na mjesta na kojima nikada nisam bio i mjesta za koje objektivno ne znam što na njima očekivati. Vjerujem da će biti zabavno.

Misao dana:
For my part, I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel’s sake. The great affair is to move.

9 replies on “Panama”

Zvuči apsolutno ekstatično! Barem za mene koja obožavam “avanture” toga tipa – iskustvo, učenje, nova mjesta i ljudi. Ja ne znam da li bi moje srce izdržalo ovakve stvari :). Lupa mi već pri čitanju :)

nažalost, malo je vremena; tamo sam svega četiri dana, ostao bih ja duže ali se moram vratiti jer imam puno posla kod kuće (a da ne kažem kako sam morao otkazati google fellows u barceloni slijedeći petak i subotu radi obveza u zagrebu, a i to će biti problem radi toga što u subotu navečer bih morao biti u istri)

napeto je, puno kilometara a malo vremena

e baš te krenulo. Blago ti se. Panama mi je uvijek zvučala totalno egzotično, onak zvuči kao da se cijela država grupirala samo oko tog kanala, i da dalje ništa ne postoji, a ono 3 milje stanovnika. Čak im je i oblik sličan Hrvatskoj

Prije svega da pozdravim sve prisutne!
Te da kazem da je Panama prelipa zemlja, a togovorim iz svog iskustva jer imam dosta familije tako da sam bio vec nekoliko puta i planiram sljedece godine ponovo ic u 1. mjesec!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *