Categories
Putovanja

I am roaming

Nije neka osobita tajna da volim putovati. U srijedu odlazim na put koji će trajati malo više od desetak dana, a tijekom kojeg ću odraditi put kojeg imaju proći rijetki. Ukazala mi se prilika da posjetim Ameriku u doba izbora, i to u nevjerojatnom aranžmanu s pristupom ljudima koje inače možemo gledati samo na ekranima CNNa ili u kojima čitamo u njihovim biografijama. Mimo toga, imati ću prilike šetati po gradu koji nikada ne spava (i biti na Halloween tamo), šetati po ulicama Floride na +30 i posjetiti američku prijestolnicu i najbitnije zgrade i ljude koji će u slijedećih nekoliko dana biti žarište interesa svih novinara.


Anyway, u tom razdoblju iskreno sumnjam da će na ovome mjestu biti bitnijih updatea, no da ne bi bilo sve baš totalno prepušteno slučaju, kreirao sam link

na kojem će biti objavljene fotografije koje ću snimiti za vrijeme puta. Tamo možete vidjeti najnovije fotografije, krajolike kojima putujem (i vjerojatno previše fotografija aerodromskih čekaonica). Što se tiče tekstualnih updatea, obzirom da će biti riječi o politici, i tekstovi će biti objavljeni na pollitici. Moj blog tamo je na adresi http://pollitika.com/blog/mrak, i tamo će biti updatei i sve ono što vidim oko sebe.

Misao dana:
There are only two emotions in a plane: boredom and terror.

3 replies on “I am roaming”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *