Categories
Politika

Prva politička donacija preko interneta

Pišem nekakav tekst i idem nešto provjeriti na stranicu SDP-a i uočim da su digli domenu na kojoj im možete uplatiti donaciju.

Iskoristio sam priliku i napravio svoju prvu donaciju političkoj stranci u životu.

Mislim da je ovo daleko bolje od HDZove jamstvene kartice, naime kao što znate podržavam SDPov program i svojom donacijom sam uplatio dio SDPova očekivana uspjeha na nadolazećim izborima. Promatram to kao i kupnju u bilo kojem drugom dućanu. Kada kupujete npr. neki cd player na njegovoj lijepo upakiranoj kartonskoj kutiji piše koje sve funkcije posjeduje i u kojim uvjetima može raditi.

Upravo to sam ja učinio svojom donacijom, proučio sam programe koje je SDP predstavio i očekujem da ih dolaskom na vlast izvrše, jer ako to ne naprave, onda ću kao i za svaku drugu loše isporučenu uslugu tražiti povrat.

Iskoristite priliku i investirajte malo u budućnost ove zemlje.

Misao dana:
Linus: Look Charlie Brown, you have fears and you have frustrations, am I right? Of course I’m right! So waht you need is a blanket like this to soak up those fears and frustrations!
CB: I don’t know. I think most of life’s problems are too complicated to be solved with a spiritual blotter!

6 replies on “Prva politička donacija preko interneta”

gle može biti ali;

a) sigurno sam jedan od prvih, vidim da ni SDP još nije vijest dignuo, dakle može biti da je prva politička donacija preko interneta u hrvata upravo ova moja (još jedan “prvi” u moju tekicu)

b) uplatio sam i želim sudjelovati u uspjehu (ili padu) cijele priče, sada više nisam anoninmni promatrač imam svoj ulog u cijeloj priči

c) ajde pogledaj što nam radi vladajuća stranka, ovo jučer je totalno degutantno bilo i pitam ja tebe možemo li mi sebi dozvoliti još četiri godine ive sanadera? i to ne u smislu ja ili ti, mi ćemo se vjerojatno snaći, no ova zemlja, možemo li mi sebi priuštiti još četiri godine HDZa?

Donekle si u pravu – nije pristojno komentirati na što drugi troše novac (na što li ga sve ja trošim!).

Vezano uz SDP-ov web, ljetos sam popunio formular za učlanjivanje u SDP. Dobio sam poruku kako će mi se javiti u najkraćem roku – nitko mi se nikada nije javio. Tako da sam skeptičan i gdje će taj tvoj novac završiti.

A što se tiče još četiri godine HDZ-a, Hrvatska je bila i u puno gorim situacijama. Bojim se da nam ne ginu još četiri godine HDZ-a – možda to neće biti iduće četiri godine ali jednom u budućnosti sigurno.

Nema neke prevelike razlike između HDZ-a i SDP-a. Moj se život nije promijenio zbog promjene vlasti, mada je ta promjena vlasti potrebna da se previše ne pobahate. Da li mi možemo sebi dozvoliti još četiri godine Milana Bandića?

Nemam namjeru svoju tesko zaradjenu lovu davati ni jednoj politickoj stranci. Da li SDP znaci promjenu na bolje ? Ne vjerujem da ce se to ostvariti , a ako i da onda sigurno ne u nekim velikim razmjerima. Samo zelim da HDZ ode s vlasti. Pocinjem donirati kad uvidim da to ima smisla , u medjuvremenu idem kupiti kruh i mlijeko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *