Categories
Ekonomija

Ivan Šuker je imao opasnu vezu da dobije diplomu

Prije desetak dana u emisiji Opasne veze na Z1 televiziji sučelili su se Ljubo Jurčić i Ivan Šuker (privremeni ministar financija RH op. a.). U slijedećem video isječku Ivan Šuker hrabro i bez imalo srama demonstrira impresivno nepoznavanje kako ekonomija funkcionira, a sve to skupa na primjeru prodaje Dukata.

U drugoj, skroz nepovezanoj vijesti, gorespomenuti ministar pohvalio se kako je od vijeća ministara financija i gospodarstva EU dobio pozitivne ocjene na hrvatski nepostojeći, nikada viđeni, tajni predpristupni gospodarski program (kodnog imena “uzmi novce i bježi”).

Ja to fakat ne razumijem, gledam njega kako govori i u ozbiljnoj sam dvojbi da li bi umirao od smijeha ili proplakao, a sada si nešto mislim – što mislite kako je tek njegovim europskim sugovornicima? Što oni mogu misliti.

Misao dana:
Passion makes idiots of the cleverest men, and makes the biggest idiots clever.

12 replies on “Ivan Šuker je imao opasnu vezu da dobije diplomu”

Kad čovjek vidi tko nam je ministar financija pomisli da potez glasnogovornika MUPa i zabrana davanja izjava nije tako loša ideja. Ne bi li nam svima (uključujući Šukeru) bilo lakše i bolje da se suzdrži od ovakvih nastupa?

Znaš šta misle strani ministri?
E sad ću mu ga tako uvalit! Onda mu bace neku bubu u uho, a on da ne ispadne glup posluša i poslije nas to košta milijune.
:)

Tak meni izgleda.

Zanimljivo mi je kojom intonacijom Jurčić kaže da ne zna ni čijih je 92% Dukata (na samom kraju isječka). Sve mi se čini da on možda ne zna sigurno, ali sluti tko bi mogao omastiti prste na tom kolaču.

“…on nije prodavao dionice, on je prodao poduzece…” LOL! , legendarna izjava :-)
ako nije pametan barem je glasan i prgav :-)

Nemojte tako, kad je on diplomiravao kod nas nisu postojala d.d. :)

Ali kad se pogleda tko je glasnogovornik Vlade, možda je i manja šteta pustiti ih (neke ministre) bolje pustiti da se ovako sami blamiraju okolo…

poštovani ministre molimo vas da ispitate gospodarski kriminal gradonacelnika kutine,procelnikan za financije ivana crnca,gospodina jelica i poduzetnika danka ceroveckog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *