Categories
Blog

Glasajte za mene

Carnetov webfestival je u završetku. Mračni blog je ušao u finale odabira i publika ima prilike glasati za mene. Ako dobijem najviše bodova u kombinaciji kategorije i dobne skupine onda sam pobjednik (i dobijem nagradu). Glasati za mene možete ovdje.

10 replies on “Glasajte za mene”

ako je netko voljan napraviti skriptu u moje ime i okinuti 10.000 glasova tek toliko da se vidi koliko je mehanizam loše osmišljen… (pa makar me diskvalificirali zbog toga)

Eto četvrti glas za tebe je iz moje produkcije ;) Gledam nasumično blogove sa liste, većina kastraofa, posebice neki koji su na top mjestima… Nema nikakve poante ovo glasanje…

ma to je veliki problem, blogova ima malo, kategorije su iznimno široke, objektivno malo ih je dobrih (ili da budem precizniji onih koje bi ja smatrao dobrim), a opet drago bi mi bilo da dobijem kakvu nagradu

Ma,to je sve nerealno,eto ja sam se također prijavio čisto iz znatiželje i to zamisli pod rubriku “Putopisi” Ta daaaaam,mada moj blog ima samo jedan putopisni post.Eto,imaš glas i od konkurencije (tj.mene) Ovdje sada valja zamisliti onu muziku iz zone sumraka (ti du di du ti du di du…..

Magla je u pravu – stvar se zapisuje u kukije i totalno je loše napravljena.

btw Tebi izlijeću JS errori prilikom ostavljanja komentara što je isto loše. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *