Categories
Hrana i piće

Restoran Zigante

Danas smo se Borja i ja provozali do Umaga, a na putu smo svratili do restorana Zigante koji se smjestio u mjestašcu Livade, točno ispod Motovuna. Ovo je jedan od svakako najboljih hrvatskih restorana i toplo ga preporučam. Ručak je bio za pamćenje, zamjerio bih im možda malo previše inzistiranja na tartufima (čiji nisam ljubitelj), a možda i to što su oni negdje na pola puta između normalnog i slow_food restorana. Napomena: ponesite kasicu prasicu.

4 replies on “Restoran Zigante”

He, pa i ti bi inzistirao na tartufima da živiš od njih :) Skup sport, ali kod njega ljudi idu upravo zbog toga.

[…] Pošto je Mračina ugrabio Priusa i vozika se njime okolo po fancy restoranima sa Boorjom, odlučih popratiti temu prijevoznih sredstava na električni i/ili hibridni pogon. No ja ću napisati nešto o nekonvencionalnim sredstvima prijevoza kao što su Segway, E-glide i Usurfer. […]

[…] Ja sam vjerojatno jedan od ciljanih potencijalnih kupaca automobila i baš me zanima kakvi će biti dojmovi o Toyoti Prius u nadolazećim postovima na ovom blogu. A kad smo kod komercijalizacije, pažljivi će skužiti da Mrak igra na dve strane: i mene zanima jesu li svi ovotjedni gostujući blogeri bili jednako plaćeni? Je li Borja dobio isto što i svi drugi plus večeru i vožnju? Kako je Mrak platio Neutrina koji je u Londonu? U civiliziranom svijetu je malo nepristojno govoriti o honorarima pa će to ipak ostati mala tajna. […]

Mi smo ostavili smo 2500kn za salatu koju si napiknuo 2 puta i vise je nema, rizoto sa tartufima koji je izasai iz moslice za kolace tj. 5 zlica… jedino je janjetina bila uredu… 5 casa vina, strudle od jabuka kom 85 kn a sigurno su od Leda i podgrijane u mikrovalki!
Taj Zigante je j…. prevara pogotovo sto za 2500kn nisi dobio nista, kuhar je bahat misli da je izasao iz Masterchefa a konobar kao to se podrazumijeva samo da proda… mislio ovi imaju para pa udri po njima. Da nude onda barem ljubaznost i vrhunsku uslugu u kompletu nebi nista rekla (couvert 18kn), ovako… NE ICI KOD NJIH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *