Restoran Zigante

Danas smo se Borja i ja provozali do Umaga, a na putu smo svratili do restorana Zigante koji se smjestio u mjestašcu Livade, točno ispod Motovuna. Ovo je jedan od svakako najboljih hrvatskih restorana i toplo ga preporučam. Ručak je bio za pamćenje, zamjerio bih im možda malo previše inzistiranja na tartufima (čiji nisam ljubitelj), a možda i to što su oni negdje na pola puta između normalnog i slow_food restorana. Napomena: ponesite kasicu prasicu.

Join the Conversation

4 Comments

  1. He, pa i ti bi inzistirao na tartufima da živiš od njih :) Skup sport, ali kod njega ljudi idu upravo zbog toga.

  2. Mi smo ostavili smo 2500kn za salatu koju si napiknuo 2 puta i vise je nema, rizoto sa tartufima koji je izasai iz moslice za kolace tj. 5 zlica… jedino je janjetina bila uredu… 5 casa vina, strudle od jabuka kom 85 kn a sigurno su od Leda i podgrijane u mikrovalki!
    Taj Zigante je j…. prevara pogotovo sto za 2500kn nisi dobio nista, kuhar je bahat misli da je izasao iz Masterchefa a konobar kao to se podrazumijeva samo da proda… mislio ovi imaju para pa udri po njima. Da nude onda barem ljubaznost i vrhunsku uslugu u kompletu nebi nista rekla (couvert 18kn), ovako… NE ICI KOD NJIH!

Leave a comment

Your email address will not be published.