Categories
Gadgets Humor

Šljem za BlackBerry

Pisao sam dosta o BlackBerry-u, a u međuvremenu su oba naša spomena vrijedna mobilna telekoma počela intenzivno reklamirati ovu uslugu koja je sada omogućena i privatnim korisnicima; ako ste “wired” poput mene, tada je blackberry pravo rješenje, a 191kn mjesečno za tu uslugu nije mnogo ako računate na to da možete primati i slati neograničeni broj emailova.

Jedna od manifestacija koja je direktno povezana za BlackBerry je i ovisnost koju BBerry korisnici razvijaju prema tom malenom komadiću plastike, ovisnost je toliko česta i toliko upadljiva da je dobila i svoje ime tako da za resurse o BBerryu po internetu možete slobodno koristiti i frazu crackberry.

Ako ne vjerujete, pogledajte donju reklamu za crackberry/blackberry.

p.s. hehe, prvi sam resurs za blackberry teme na hrvatskom netu prema google-u :)

Misao dana:
I find I’m so excited, I can barely sit still or hold a thought in my head. I think it’s the excitement only a free man can feel, a free man at the start of a long journey whose conclusion is uncertain. I hope I can make it across the border. I hope to see my friend, and shake his hand. I hope the Pacific is as blue as it has been in my dreams. I hope.

8 replies on “Šljem za BlackBerry”

uh, meni bi trebalo nesto za thumb, bilo je trenutaka kad nisam mogao palac pomaknuti po pet minuta, haha. Za par godina ce se u medicinu uz ‘teniski lakat’ uvesti termin ‘blackberry palac’…

Sad ćete odmah likvidirati s google-a :))) Btw. sjetih te se prije par dana kad sam listala neku frendovu knjigu za MBA koja melje o Toyoti… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *