Categories
Blog Internet

space oddity [Live]… (4:14, Flying Pickets, The Best of the Flying Pickets, 1991)

Imam nekoliko zanimljivih štoseva (features-a što bi rekli englezi) na ovome blogu.

Kao prvo, svi postovi su dostupni kroz arhivu koja je kronološki organizirana. Prebacio sam si sve postove od rujna prošle godine, uključivo i neke druge postove koje smatram značajnima. Svaki post je uguran u jednu ili više kategorija. Pokraj svake kategorije postoji i broj postova koji se u kategoriji nalaze. Osim toga, postove možete pretraživati kroz “search” funkciju koja je također dostupna. A ako vam niti to nije dovoljno, imam i tag-ove. Tagovi su trenutno all_the_rage na internetu i u principu slični su kategorijama ali su daleko opsežniji; primjerice ja u svojim postovima koristim brdo nekih ključnih riječi (npr. imena ljudi koje spominjem u tekstu) i to koristim kao tagove. Popis najčešće korištenih tagova možete vidjeti u desnoj kolumni, a ako kliknete na stranicu “ključne riječi”, vidjeti ćete moj tako zvani tag cosmos gdje su pokazani svi tagovi iz moje baze i što je tag češće korišten to će taj tag biti ispisan većim slovima.

Browsanje po tagovima je zarazno i na neki način se vrlo brzi iskristalizira o čemu se u stvari ovdje piše i koje teme prevladavaju. Ako Vas interesiraju tagovi malo više, predlažem da posjetite i technoratijeve tag stranice.

Misao dana:
Follow the white rabbit.

5 replies on “space oddity [Live]… (4:14, Flying Pickets, The Best of the Flying Pickets, 1991)”

Imam, RSS feed je dobro skriven na dnu stranice u tekstu koji glasi “WordPress Entries (RSS)”, ili u tekstu koji piše ispod svakog posta, a iznad formulara za komentare :)

Pratila sam te na blog.hr pa ću i ovdje. Imaš kvalitetne postove koji nemaju veze sa mjestom tvog bloga. Imam i ja wordpress ali nije zaživio još i neće biti vezan za blog.hr već za mame i bebe koje posjećuju moju stranicu za dohranu…..off topic, znam :-))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *