Categories
Blog Politika

opet bez notebooka…

Dečki iz MSANa rade na mom notebooku i mijenjaju mu crijeva tako da sam bez moje itunes biblioteke pa samim time bez naslova (a to mi je već prirodni refleks i ne osjećam se dobro kada napuštam uhodanu šprancu).

Anyway, čuo ja da je poludjela krava u stvari pronađena u ilegali što je ozbiljan problem. S jedne strane je dobro što je uhvaćena na djelu (krava, mislim), i dobro je to što se nije pometalo pod tepih to saznanje – no sama činjenica kako je ministar (i svi ostali) uporno ponavljao kako sustav funkcionira i kako legalnim kravama se to ne može dogoditi i kako je ovo demonstracija sustava na djelu je u najmanju ruku zabrinjavajuća.
Čobanković nam je zatajio podatak i plasirao neistinu (da li je lagao sada je pitanje tehnikalije, no da je zatajio – definitivno je).
Brišem mu peticu iz zalaganja od prošlog tjedna.

U normalnim državama dao bi ostavku, u nekim malo nedemokratskijim bi završio kao i gore spomenuta krava, a kod nas (kao zlatna sredina) vjerojatno neće biti konsekvenci, eventualno možda netko na nižoj razini izgubi posao što bih u okolnostima prihvatio kao čin iskupljenja.

Na ovome mjestu na svom prvotnom blogu napisao sam kako počinje odbrojavanje. Za vas malobrojne koji znaju za ovu adresu, radi se o najavi seobe mračnog bloga s blog.hr domene na svoju vlastitu. Seoba bloga je “krupna” stvar za moj mali blog jer se iz okrilja blog.hr-a koji mi daje puno ekspozicije selim u bespuća interneta i borba za posjetitelje neće biti jednostavna. Razmišljam o tome kao jednom donekle znanstvenom projektu pokušavajući dokazati kako je domaći internet sposoban prihvatiti samostalnog blogera. (činjenica je da doduše nisam prvi, no vjerojatno jesam prvi s glasovite blog-ove cool liste)

Misao dana:
Oh My God, It’s Full Of Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *