Categories
Internet Ostalo

secret garden… (3:57, Bruce Springsteen, Greatest Hits [Columbia], 1995)

Ima nekoliko vikend linkova za podijeliti a koji su se nakupili posljednjih dana;

http://www.disclosureproject.org/, ekipa se bavi katalogiziranjem svih podataka o neindetificiranim letećim objektima te tajnim izvorima energije.

http://www.911review.org/ za ljubitelje teorija zavjere eto još jednog sitea koji se bavi s 9-11. Neke od ideja su fakat zanimljive. Na siteu ima i brdo drugih linkova na novije događaje.

http://www.crank.net/new.html, na ovom siteu se sakupljaju linkovi na sve čudnovate likove s interneta, studije o beskonačnim izvorima energije, zavjerama, matematici, nauci, vanzemaljcima, paranormalnom i svemu ostalom između tih kategorija.

http://www.jasonfreeman.net/itsm/, ako imate iPod uz pomoć ove stranice možete kreirati mp3 koji će odražavata karakteristični sound vaše muzičke kolekcije. (ja probao, no na mom računalo to nije proradilo kako spada zbog navodno pogrešne instalacije qtime-a, a recept za rješavanje tog problema mi se učinio većim od dobiti koju bih time ostvario).

http://wizbangblog.com/archives/008160.php, jedan članak o ratu s AlQaid-om, stanju rata u Iraku i općenito što je to rat s terorizmom (što bi na dialy show-u rekli; kako možeš ratovati s glagolom?).

, iako mi je ovaj link već duže vremena na popisu, mnogi su me pretekli u objavljivanju. Odete na link i sa tastaturom “odtipkate” omiljenu melodiju a web stranica vam vrati naslov pjesme i autora. Moj pokušaj je pogođen iz prve iako nisam odabrao pretjerano tešku pjesmicu (a i dokazao sam da mi unatoč svim ostalim dokazima osjećaj za ritam nije u cijelosti uništen).

http://www.ebizarre.com/, mjesto na kojem možete pronaći bizarne i gotovo neupotrebljive činjenice o svijetu koji nas okružuje.

http://www.cbc.ca/mercerreport/, kanadski komičar, bacite pogled na kratki i maleni “Speak Up” video (to je za sve one koji nisu izišli na izbore a danas kritiziraju sve oko sebe).

http://www.stambaughfamily.com/bitterroot.html, jedna od najljepših i najupečatljivijih fogorafija koje sam ikada vidio. Totalni SF a fotka je prava!!

http://blog.wfmu.org/freeform/2006/01/armi_dannys_i_w.html ovaj je teško za objasniti. Naime link vodi na stranicu s koje se može skinuti spot (38MB) snimljen sedamdesetih godina a u kojem je režiser bio (navodno) Slobodan Milošević. Nisam imao želuca to downloadati, a niti sam bio u mogućnosti dokazati točnost tvrdnje.

Misao dana:
As Zeus said to Narcissus, watch yourself.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *