Categories
Blog Internet

Dosta mraka na mračnome blogu

Posljednjih nekoliko mjeseci je bilo jako tiho ovdjeiz puno razloga. U slijedećem razdoblju to imam namjeru promijeniti. Prva promjena je promjena izgleda bloga koji se sada vratio na klasičnu blog formu.

Druga promjena koja tek slijedi je malo ažuriranje sadržaja, osobito fiksnih stranica koje nisu imale suvislu promjenu već mjesecima ako ne i godinama, neki novi sadržaji će se tu pojaviti vrlo uskoro.

Treća promjena je promjena u usabilityu stranice, pa tako sada osim čitanja same stranice imate i RSS (kao i dosada) ali sada ima i email pretplata tako da se lagano možete pretplatiti mailom pa čim bude nešto novo napisano odmah stiže u mailbox.

Četvrtu promjenu još malo istražujem ali će se i to sada vrlo brzo desiti (neka ostane iznenađenje). Dakle pospajao sam Facebook sa blogom i sada tu neke zanimljive situacije dolaze do izražaja uključivo i to da možete slobodno komentirati direktno sa svojim FB accountom. Ima tu još toga za istražti i posložiti tako da će to trajati dok sve ne poštimam kako spada. Učinite mi uslugu pa pozovite kojeg prijatelja da se pridruži blogu.

I posljednje, nadam se da će se blog vratiti regularnom ritmu objave od tri-četiri nova teksta tjedno.

Eto, toliko zasada o servisnim informacijama.

8 replies on “Dosta mraka na mračnome blogu”

Tajo je!I ja bi volio vise tema iz gospodarstva,poduzetništa,poslovanja, a niti iće i piće nije bilo za bacit.Go for it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *