Categories
Muzika Video

Hanging upside down

http://www.youtube.com/watch?v=WryvAtlrzLM

Pjesmica posvećena svim vlasnicima INA dionica :), jedna od boljih David Byrneovih pjesmica a koju su zauvijek ovjekovječili Ballanescu kvartet (a koje smo imali prilike gledati i u Zagrebu).

Malo sam u autorskoj krizi i muze iako me nisu napustile u stvari štrajkaju, valjda i njih smeta inflacija što novca što gluposti koja se događaju. Pokušavam ignorirati ovu močvaru i orijentirati se isključivo na ono što se događa oko nas, posebice u Americi gdje je (kada malo bolje razmisli) skoro pa isto kao i ovdje.

Koja je poanta pisati o stvarima koje su svima očigledne? Zašto se moraju ponavljati događaji jedan za drugim, a bez očitog znaka da smo na prethodnim neuspjesima nešto naučili?

Da li je moguće dobiti spontanu lobotomiju?

4 replies on “Hanging upside down”

spontana lobotomija? pa naravno, odi na Trg žrtava i zatraži da te prime za člana, lobotomija istoga trena :P

Pazi apsurda: te stvari NISU svima očigledne, a nema poante pisati jer nema šanse za spontanu lobotomiju i izlazak iz kruga u kojem se već toliko puta sve ponovilo i opet će se jer mase ne vole učiti.
Ako još jednom razmisliš, vjerojatno ćeš zaključiti da su ti se muze zapravo okrenule na tebi trenutno smislenije i kreativnije stvari kojih pametnom čovjeku zapravo nikada ne nedostaju. Živ bio ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *