Categories
Blog

Proljeće je

Proljeće je i lagano je vrijeme za neki remake ovoga bloga. Imate li kakvu ideju kako bi novi blog morao izgledati? Što je ovdje dobro a što loše? Ima li i sadržajno nekih tema kojih bi moralo biti više?

Znam da ne pišem često u posljednje vrijeme ali malo sam busy, no i to će se riješiti uskoro pa onda krećemo ispočetka.

Misao dana:
What man actually needs is not a tensionless state but rather the striving and struggling for some goal worthy of him. What he needs is not the discharge of tension at any cost, but the call of a potential meaning waiting to be fulfilled by him.

5 replies on “Proljeće je”

Ništa značajno i drastično… nadam se… ja pak namjeravam u redizajn… ali platit ću nekome…

Na blogu mi je važan sadržaj i neupadljiv dizaj koji ne odvlači pažnju raznim napadalicama :)
Možeš možda promjeniti shemu boja prema proljeću. Mene ubija plava boja, zamrzio sam ju radi malogmekog :)Samo nastavi sa dobrim tekstovima, a teme pa i do sad si bio aktuelan. Možda da napišeš štogod o tome kamo će nas odvući ova trenutna recesija :)

Meni nikad nije legao trenutni izgled bloga, Unsleepable/Unwakeable mi je bio puno bolji izbor. Žao mi je što je tag cloud u listi – mislim kako WP sad nudi sasvim solidan izgled oblaka tagova sa čim se nije teško poigrati.

Nekako mi je navigacija kroz stari dizajn bila lakša, npr. često znam potražiti neki od tvojih starih tekstova – primjerice, slijedeća tri mjeseca u tvrtku uvodimo ERP i u nekim sam se razgovorima pozivao na tekstove na tu temu koju si odlično ovdje obradio.

Ostalo je zaista i više nego dobro. Čekaju se tekstovi o ekonomiji, poduzetništvu, softveru i sl :-)

linus,
da, tagovi su ovdje sada totalno u banani i loše funkcioniraju, to moram riješiti, a morao bih počistiti i kategorije kojima bi neko “spremanje dobro došlo”

glede pisanja o businessu, imam na pameti jednu dugačku seriju tekstova o tome, no neki preduvjeti moraju biti ispunjeni da bih krenuo pisati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *