Categories
Putovanja Video

Chicago, sights&sounds

Evo još jedan kratki video sa slikama iz Chicago-a. Ovdje je jako, jako vruće i poprilično vlažno pa se znojite od radnog jutra do kasne večeri. Klima uređaji u zgradama imaju čini mi se samo dva položaja i to hladno i vrlo hladno.

Šetajući gradom snimio sam nekolicinu fotografija i nekoliko kraćih videa, sve sam ih pospajao pa bacite pogled. Osobitu pažnju pogledajte na slike znakova koje sam snimio.

Jučer navečer sam bio na kick_off partyu kojeg su organizirali jedni od sponzora konferencije, a bili smo u funky buddha lounge baru (za kojeg je concierge rekao da je taxi distance away, a u stvari je bio nekih možda 10-12 blokova dalje, dakle oko 3-3.5km pješke), eh tamo sam pio “organsko pivo” štogod to bilo.

Misao dana:
The last copy of the Chicago Daily News I picked up had three crime stories on its front page. But by comparison to the gaudy days, this is small-time stuff. Chicago is as full of crooks as a saw with teeth, but the era when they ruled the city is gone forever.

6 replies on “Chicago, sights&sounds”

Samo se ti opusti…. i sada kada tamo je vrlo vruce mogao bi promjeniti boje majce … hahaha …

Umirovljeni general Vladimir Zagorec prodao je, sada možemo sa sigurnošću reći, jednu od svojih tvrtki u Hrvatskoj: tvrtku Molteh, koja je glavni investitor u 30 milijuna eura vrijedan stambeno-poslovni kompleks Prebendarski vrtovi u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici.

Danas sam slucajno naisla na tebe i iscitala dio onoga sto si ispisao o onome sto citas (trazila sam nesto o Neilu Gailmanu), i rado bih ako prihvatis izazov i okusas se u citanju necega sto ne spada u tvoje zanrove, ali uspjesno ispreplice od svega pomalo. Osmi povjerenik od Baretića bi ti se morao svidjeti…Give it a try!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *