Categories
Priroda i društvo Video

Svi imaju PlanB

Borja i njegova ekipa osmislili su i realizirali časopis koji je od jučer navečer dostupan na kioscima u Zagrebu a valjda večeras i širom hrvatske. Časopis se zove PlanB.

Detaljniji opis sadržaja pročitajte kod Borje. Ja bih samo dometnuo da je to jedan techno-geekovski lifestyle magazin, sličan ali ne i identičan američkom Wiredu na kojem je geek kultura izrasla. Neće vas tamo gnjaviti testovima matičnih ploča i objašnjavanjem što koja kratica znači, ali bi mogli pronaći brdo zanimljivih tekstova. U prvome broju se u nekoliko navrata spominje i mrak.org odnosno pollitika.com.

Dečki su napravili i video trailer:

Ako nemate PlanB, najjednostavnija stvar koju možete učiniti je otići do kioska i kupiti jedan.

Misao dana:
I don’t like warriors. Too narrow-minded, no subtlety. And worse, they fight for hopeless causes. Honor? Huh! Honor’s killed millions of people, it hasn’t saved a single one.

4 replies on “Svi imaju PlanB”

Bijah na Brojinoj stranici. Prema onome kako je opisao, časopis će biti uistinu sadržajan…bolje rečeno presadržajan. Mislim da je sadržaj ovog broja slobodno mogao rasporediti u tri-četiri broja i svaki bi broj bio dobar. Prema tome što je napisao, ne čini mi se da mu trenutno ima konkurencije na tržištu. Stoga mu želim da uspije. Htjela sam ovo iskomentirati na njegovom blogu, ali je prekomplicirano na +40 ostavljati sve one obvezne podatke uz komentar. Stoga mu prenesi moje pozdrave i želje za uspjeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *