Categories
Muzika Video

Zakaj ja ne volim ponedelek

Ovaj vikend sam proveo kod kuće trpeći bolove u različitim dijelovima tijela, a ni ostatak obitelji nije prošao bitno bolje, pa je stoga ponedjeljak depresivniji nego inače.

https://www.youtube.com/watch?v=POl4vFp-5os

U subotu je bio sastanak glavnog odbora SDPa gdje je odlučeno da će se održati izvanredna izborna konvencija SDPa, a koja će se održati 2-og lipnja (o tome imate u detalje na ostalim portalima pa da vas ne teroriziram).

Na samom GO, Zoran Milanović istakao je svoju kandidaturu za predsjednika SDPa, a odmah u nedjelju navečer je otvorio i blog. Blog možete pronaći na adresi milanovicsdp.blog.hr. Zoran Milanović jedno je od novijih imena u hrvatskoj politici i dosada se o njemu puno pričalo te je proglašen “mladim lavom” SDPa. Strašno me zanima kako će se razvijati njegov blogerski staž.

Misao dana:
“It’s just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.”
–Muhammad Ali

8 replies on “Zakaj ja ne volim ponedelek”

zanimljivo je da su zoranmilanovic.blog.hr i milanovic.blog.hr (kao i ivicaracan.blog.hr, ivosanader.blog.hr itd) vec davno rezervirane domene… zaista, nije lako politicarima i poznatima krenut’ s blogom, vec na imenu domene zapnu.

i jedna primjedba, nadam se da neces zamjeriti: svakako izbjegavaj pisanje 2-og jer to znaci dvaog, a ne drugog. napisi “odrzat ce se 2. lipnja” – to znaci da ce se odrzati drugog lipnja. te sintagme, 21.-i, 5-orica i slicno svakako treba izbjegavati…

gle fakat (za domene), no sada vidim da su gore dignuti linkovi na SDP i tome slično tako da ispada da je to “pod kontrolom”

netko je zaista brzo reagirao sto se tice domena – ja sam bas jutros provjeravao domene i vidio da nema nicega na verzijama s “Milanovic” u imenu.

treba brzo predvidjeti tko ce slijedeci ici otvarati blog i probat’ stogod utrziti :-)

evo, zeljkaantunovic.blog.hr je slobodna adresa, milankaopacic.blog.hr je zauzeta, kao i toninopicula, ivojosipovic, slavkolinic.blog.hr – netko se zaista iz sdp-a potrudio i zauzeo sve potencijalne adrese…

možda sam preveliki skeptik ali nekak ne vjerujem da svi ti političari-blogeri (nekak svi više dobivaju inspiraciju za bloganje pred izbore…koincidencija?:)) sami pišu. zločesta zmija u meni misli da to radi njihov stjegonoša za odnose s javnošću. ali ko zna :)

ma boli me k… za Milanovića i ine, tek mi video iz mojih godina može osvježiti teški ponedjeljak, mrak svaka ti dala (sinuse liječila)…

iw,
obzirom da većinu blogera-političara i osobno poznajem sa sigurnošću ti mogu tvrditi da svoje tekstove pišu sami
može biti da ponekad netko pogleda tekst prije objave ali to je to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *