Categories
Blog

Radovi u tijeku

Radovi u tijeku

 

Nakon dugo vremena napokon sam odlučio nešto učiniti s izgledom ovog bloga. Napravio sam backup, prebacio se na najnoviju verziju wordpresa i sada tražim novi identitet mračnog bloga.

Ako imate kakvu ideju, ostavite komentar; a u međuvremenu molim za malo strpljenja u razdoblju dok će site djelomično odbijati poslušnost, a djelomično prolaziti različite metamorfoze.

13 replies on “Radovi u tijeku”

Iskreno, tvoj prijasnji blog bio je zakon, samo ga je trebalo malo dizajnirati i to je to. Necu nista govoriti protiv ovoga jer vijerujem da ce i ovaj biti super. Samo naprijed!

well, kao što napisah, dosta sam razmišljao o svemu i nisam još složio ispravni koncept

no ono što znam je da su poneka rješenja koja sam koristio bila loša i da ih treba promijeniti, a osim toga čini mi se da sam “nakitio” previše tih nekih dodataka koji se nisu pokazali svrhovitima

dakle, slijedi sasvim sigurno čišćenje funkcionalnosti i pojednostavljenje izgleda i navigacije

Hm, paaaa… mogu ti preporučiti svoju dizajnericu (javi mi se ak si zainteresiran), za nekaj para bi ti možda napravila neki unique template… a mogu ti preporučiti i 80 jako lijepih templateova, imaš članak: 80 WordPress themes.. Nažalost, engleska inačica ne radi (na njemačkom je uvodnik), ali postoje slike dizajna i linkovi. Ja razmišljam da izbacim Extended Live Archive, jer mi se baš nije pokazao funkcionalan. Isto tako razmisli o AJAX komentarima, da ti ne mora dvaput učitavat stranicu za svaki komentar. :-)

IMHO, stari je dizajn bio jako dobar, posebice sto nije imao slika, vec je sve bio cisti tekst.

i na prosloj je verziji jako dobra bila arhiva postova – to bih volio vidjeti i ovoj inacici. i svidjelo mi se sto u desnom stupcu nije bilo previse stvari – mislim da bi puno toga sa strane odvracalo pozornost.

eh .. Anić veli ..
ARHIV: ustanova za smještaj, čuvanje i proučavanje dokumenata i spisa koji se propisima utvrđuju kao arhivski materijal ili građa [državni -, gradski -]; soba, prostorija u instituciji, poduzeću, ustanovi u kojoj se čuva arhivska građa
ARHIVA: pisani dokumenti, povelje, spisi, izresci i td. koje tko skuplja i sprema; ono što se čuva u arhivu; arhivska građa; pismohrana
a Anić je zakon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *