Categories
Gadgets

Microsoft Office 2007

Instalirao sam si danas Microsoft Office 2007 (trial verziju, svega 290mb downloada za standard paket), kako sam do prije neki dan koristio Office 2000 ugodno sam iznenađen. Novo korisničko sučelje je totalno cool.

10 replies on “Microsoft Office 2007”

Guba je, trebalo mi je par sati privikavanja (čitaj: traženja nekih osnovnih funkcija), no ja sam od onih na koje ne djeluje kratica RTFM, već se bacam na korištenje skoro prije nego instalacija dođe do kraja. Najviše me je razočarao Outlook, očekivao sam puno puno više od Outlook Today-a, više mogućnosti customizacije bez potrebe za programiranjem, ali taj dio Outlooka koji mu može dati najviše cool feature-a, praktički se nije mijenjao još od 97-ice. Da su barem dodali neke nove sheme u skladu sa skinovima. O očajnom HTML parseru kojeg su iz nekog neobjašnjivog odlučili uzeti iz Worda, zbog kojeg mailovi koji su prije izgledali onako kako ih je dizajner i zamislio, a sad liče na prve HTML uratke pučkoškolca iz nižeg razreda ne treba niti trošiti riječi.

Ej pitanje kada instaliras office 2007 preko nekog postojeceg jel ostaje hrvatska provjera pravopisa. Ne ide mi č i ć te sam bez istog MRTAV. Hvala unaprijed na odgovoru..

Pitanje: Instalirao sam office 2007 (12.0.4518.1014) i ne ucitavaju mi se predlošci za Page number,Footer i Header.Molim pomoc!! Hitno

Ako napravis upgrade s 2003 na 2007, a na 2003 je bilo provjere hr pravopisa, ostat ce i na 2007!!! tu ne brini..
Naknadna instalacija pravopisa za hr na 2007 ne prolazi..

Dobio sam office standard 2007, ali nemam serial i referall
broj za instalaciju. Kako ga instalirat, bez toga mi ne radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *