Categories
Humor

Ivica Kirin; filozofska dilema

Razmišljajući danas (ponovno) o Ivici Kirinu nametnula mi se slijedeća skoro pa filozofska dilema:

Kada Ivica Kirin bude odlazio iz MUPa, hoće li svojim odlaskom povećati ili smanjiti kvocijent inteligencije MUPa? 

https://www.youtube.com/watch?v=GgRedHE2YOk

Misao dana:
In England, if you commit a crime, the police don’t have a gun and you don’t have a gun. If you commit a crime, the police will say “Stop, or I’ll say stop again.”

4 replies on “Ivica Kirin; filozofska dilema”

slucajno znam Kirina jer je iz istog grada odakle sam i ja; koliko je samo namlatio ekipe u lokalnom disku u kojem je radio kao izbacivac – necu niti pokusati nabrojati.

no, moram mu nesto priznati – u mom gradu vladali su i hsls-sdp koalicije, hns i ostali, mahom sam sve gradonacelnike i obnasatelje poznavao osobno – i moram reci da, kada je Kirin postao gradonacelnik, da se u tom gradu ipak neki vrag pokrenuo i da smo prestali biti najjadniji grad od svih zupanijskih sredista u Hrvatskoj. i svim tim nehadezeovskim gradonacelnicima najbitnije je bilo to da u tom gradu hdz – ne vlada. tj. jedino to im je bilo bitno i kako to sprovesti na razini drzave.

istaknuo bih i da je ta zupanija najbolji izvoznik u drzavi, u odnosu na uvoz (imamo suficit, stovise).

i da, grad odakle je Kirin, isti je kao i grad odakle je ovih dana naveliko spominjana Z. Antunovic. zena, koja se srami grada odakle je, i koja je jednom lancu trgovina poznatom po gazenju radnickih prava prodala kucu vrijednu 40k€ za 270k€, i koja jedino sto zna jest napadati, podcjenjivati, i drzati se visoko – pa j****** sve, meni je Kirin drazi od te alapace koja za moj grad nije nikada nista napravila, a bila je potpredsjednica vlade.

ne branim Kirina, imam mu ja stosta za zamjeriti, i smijesan je ispao sa ju bi tou – bilo bi mu bolje da suti i radi, kao sto je i vecinom bilo dok je bio samo gradonacelnik.

Tvoje filozofska dilema uopce nije banalna. Kaj god odgovoris, da ili ne, nije dobro. Ak se povece IQ ispada da je ministar bio izuzetno neinteligentan; ak odgovoris da pada IQ ispada da su svi ostali bedasti… U svakom slučaju, logika navodi na odgovor da je:
a) ministar neinteligentan ili
b) ostatak neinteligentan
I sad, ako je vođa (ministar) neinteligentan onda ni sustav kojim upravlja ne moze biti inteligentan. S druge strane, ako je vođa inteligentan, a barata s ne-inteligentnima, onda djelovanje sustava može ispast samo – ne-inteligentno.
Tak, kako god okrenes – sad nije dobro. A to smo znali i bez razbijanja tvoje glave filozofijskim dilemama.

gle, očito je da su, kad su tražili ministra murje, bili u priličnoj žurbi.
Zato su uzeli nekog iz prvog vica o murjacima :P
Nažalost lošeg. Mislim da bi Mujo bio puno bolji izbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *