Zoran Šprajc fan club

Prije nekoliko tjedana magazin Banka je krenula sa svojim blogom. Načelno, dio sitea ima strukturu bloga, no nema (meni vidljivog) RSSa, komentiranje je vrlo kompleksno i sve je pomalo nepregledno. No, zanimljivo je da je jedan od blogera Zoran Šprajc (voditelj dnevnika), a koji je danas objavio novi dnevnik na temu sličnu ali ne sasvim povezanu s Milanom Bandićem.

Join the Conversation

11 Comments

  1. Nemam problema sa rss-om na tom blogu – moj Google reader ga je sam cito lijepo nasao …

    Inace, zasto televizijski urednik svoje stavove iznosi na BLOGU??

    Ili sam ja blesav?

  2. Forma dnevnika mu ne ostavlja dovoljno vremena da kaže narodu sve što treba reći :)), pa koristi blagodati drugog medija. Da se razumijemo, pored Milića, Šprajc je zasigurno najzanimljiviji anchor u Hrvatskoj. Uostalom, blog mu je izvrstan, bar ovo što sam do sada pročitao i svakako podržavam! Čovjek kuži sranje, pardon stanje. Neutrino, urednik dnevnika ne bi trebao iznositi svoje stavove u Dnevniku, ali ga nitko ne priječi da mišljenje nakon šihte napiše na blogu… Diverzifikacija output informacija, to je dobro za tržište :)

  3. on je meni prva liga humor na najvisem nivou jos kad bih znao kako se uclaniti u njegov fan club, sve u svemu prva je liga i trebalo bi ih bit vise u hrvatskoj jer kad voditelj dnevnika govori o penzicima placama i svim nekim tabu temama, a nije ga strah od suspenzije SVAKA CAST

  4. Kao i puno puta do sada vrijedi odati priznanje sjanim komentarima tijekom DNEVNIKA.Tako i danas na koncu DNEVNIKA kada je na evhementan način očitana lekcija-HEP-u.Bravo Gospodine Šprajc!

  5. Kao i puno puta do sada vrijedi odati priznanje sjanim komentarima tijekom DNEVNIKA.Tako i danas na koncu DNEVNIKA kada je na VEHEMENTAN način očitana lekcija-HEP-u.Bravo Gospodine Šprajc!

Leave a comment

Your email address will not be published.