Categories
Blog

Zoran Šprajc fan club

Prije nekoliko tjedana magazin Banka je krenula sa svojim blogom. Načelno, dio sitea ima strukturu bloga, no nema (meni vidljivog) RSSa, komentiranje je vrlo kompleksno i sve je pomalo nepregledno. No, zanimljivo je da je jedan od blogera Zoran Šprajc (voditelj dnevnika), a koji je danas objavio novi dnevnik na temu sličnu ali ne sasvim povezanu s Milanom Bandićem.

11 replies on “Zoran Šprajc fan club”

Nemam problema sa rss-om na tom blogu – moj Google reader ga je sam cito lijepo nasao …

Inace, zasto televizijski urednik svoje stavove iznosi na BLOGU??

Ili sam ja blesav?

Forma dnevnika mu ne ostavlja dovoljno vremena da kaže narodu sve što treba reći :)), pa koristi blagodati drugog medija. Da se razumijemo, pored Milića, Šprajc je zasigurno najzanimljiviji anchor u Hrvatskoj. Uostalom, blog mu je izvrstan, bar ovo što sam do sada pročitao i svakako podržavam! Čovjek kuži sranje, pardon stanje. Neutrino, urednik dnevnika ne bi trebao iznositi svoje stavove u Dnevniku, ali ga nitko ne priječi da mišljenje nakon šihte napiše na blogu… Diverzifikacija output informacija, to je dobro za tržište :)

on je meni prva liga humor na najvisem nivou jos kad bih znao kako se uclaniti u njegov fan club, sve u svemu prva je liga i trebalo bi ih bit vise u hrvatskoj jer kad voditelj dnevnika govori o penzicima placama i svim nekim tabu temama, a nije ga strah od suspenzije SVAKA CAST

Kao i puno puta do sada vrijedi odati priznanje sjanim komentarima tijekom DNEVNIKA.Tako i danas na koncu DNEVNIKA kada je na evhementan način očitana lekcija-HEP-u.Bravo Gospodine Šprajc!

Kao i puno puta do sada vrijedi odati priznanje sjanim komentarima tijekom DNEVNIKA.Tako i danas na koncu DNEVNIKA kada je na VEHEMENTAN način očitana lekcija-HEP-u.Bravo Gospodine Šprajc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *