Categories
Humor Politika

Damir Polančec, još jedan u seriji mojih idola

Znam da su multimedijalni materijali rezervirani za vikende, no danas moram napraviti iznimku za hrvatskog radničkog sina, ministra i potpredsjednika vlade Damira Polančeca. Svaki komentar je dobrodošao.

Misao dana:
God give us men. The time demands
Strong minds, great hearts, true faith, and willing hands;
Men whom the lust of office does not kill;
Men whom the spoils of office cannot buy;
Men who possess opinions and a will;
Men who have honor; men who will not lie;
Men who can stand before a demagogue
And dam his treacherous flatteries without winking;
Tall men, sun-crowned, who live above the fog
In public duty and in private thinking.
Wanted.

4 replies on “Damir Polančec, još jedan u seriji mojih idola”

A i Linić mu je dobro sputio par puta jučer u emisiji “Otvoreno”. Ono što je možda najžalosnije u cijeloj ovoj priči: ovaj lik možda kroz godinu dana bude najveći privatni dioničar Podravke.

Jučer je Račan spominjao OMERTU, zbog koje nisu istražili Petrača i Zagorca!? Možda je to i tako, ali sad kada je suđenje Petraču ( nije valjda bliži SDP-u), ne mogu se oteti dojmu o oporbenoj OMERTI! Zašto?

[…] Damir Polančec, dečko iz podravine koji je također potpredsjednik vlade; on mi je uletio na radar nedugo nakon što su ga postavili na poziciju na kojoj se i danas nalazi a kada je na proslavi praznika rada u maksimiru bio izviždan od sindikalaca što je prokomentirao “ne znam zašto mi zvižde, pa i moji roditelji su bili radnici” (ne nužno tim riječima ali to je poanta). Damir je marljiv dečko, uporno gura ESOP zakon koji bi mu omogućio da managerska struktura Podravke i preuzme tu tvrtku, malo je ušminkaju i potom je vjerojatno prodaju strateškom partneru. Mimo toga se proslavio i nagodbom s Ostojom i njegovim fondom (oko Liburnija hotela), odigrao je čudnu igru oko Plive te je bio egzekutor Sunčanog Hvara, a taman jučer sam naletio na tekst u Jutarnjem koji govori o tome kako HDZ mora platiti Podravki/Belupu pola milijuna kuna koje je Podravka nezakonito potrošila na uređenje HDZovog ureda. Pitam se što je tada Polančec radio u Podravki. […]

SMANJI SEBI PLAČU ZA 5000 PA NE TREBAŠ IGRATI NOGOMET ZA STUDENTE I ŽICATI OVU HRVATSKU SIROTINJU ZA POMOĆ SIROMAŠNIM STUDENTIMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *