Categories
Hrana i piće

Restoran Slamnati Krovovi

Jučer navečer, T-Zombix i ja provozali smo se u Toyoti Prius do restorana Slamnati Krovovi u Stubičkim Toplicama. Ovaj restoran (koji je doslovce pod slamnatim krovom) posluje u okviru lokalnog hotelskog poduzeća koje se očigledno još bori s nasljeđem, no to nas nije spriječilo da pojedemo Zagorski Smotulek – odrezak koji je posve nalik zagrebačkom, no razlikuje se po tome što je uvaljan samo u mrvice a ne prvo u brašno pa potom u mrvice pa je stoga malo više “crunchy“. Na kraju smo pojeli i porciju zapečenih štruklji, koje su po mom skromnom sudu najbolje štruklje koje sam ikada jeo. Svakako posjetiti.

5 replies on “Restoran Slamnati Krovovi”

[…] A posto smo se odvazili na putovanjce po Zagorju simpa je pogledati kako je to dozivio Google ) […]

Super – a cijene? Ajde tako nešto komentiraj :-)
Meni je fantastično bilo u Grešnim goricama – otiđi tamo i nećeš se pokajati. Osoblje je uslužno, cijene umjerene a savjeti osoblja nisu tipa: uzmite najskuplje – to vam je najbolje.

anonymous; restoran je bio jeftin, doista pristupačan

grešne gorice ne volim jer je većina jela od svinjetine koju u pravilu ne jedem, ambijent mi nije baš nešto i općenito smatram tu lokaciju lošom; znam da sam u tom mišljenju usamljen no to je jednostavno tako, bio sam tamo nekoliko puta i nijednom mi se nije dopalo – ako želiš jesti u vrhunskom seoskom turizmu gdje su cijene također pristupačne onda posjeti kezele-vino.hr u šumećanima pokraj ivanić grada

Bio sam u Grešnim goricama i svaki sam se puta ponadao da više neću osjetiti neki čudan miris vlage, sanitarija, čega li ? I sad, dođem li opet, da li su to sredili ili nisu ? Jer nije baš za pohvalu. Drugo je sve OK, ali……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *