Categories
Ostalo

Zašto sam uveo Sporednu kategoriju?

Razlog zašto sam krenuo na “redesign” mračnog bloga je u stvari drugi blog koji se nalazi na adresi ZrinskoPismo. Prije nekog vremena, Zrinka je napisala sjajan tekst “Pa nisi niš pocrnila”, a u kojem objašnjava snebivanja ljudi kojima mora objašnjavati kako se s mora vratila sniježno bijela. Totalno je razumijem jer izbjegavam bilo kakvo, pa i najmanje izlaganje suncu te gajim sniježno bijelu put osim lijeve ruke koja pocrni dok se vozim u automobilu. Pročitao sam gore spomenuti post koji i vama toplo preporučam i skužio kako na mrak.org ne postoji kategorija kroz koju bi mogao u nekoliko kratkih rečenica skrenuti pozornost na neki tekst na kojeg sam naišao. Nekoliko tjedana kasnije i novi izgled mrak.org-a je pred Vama. Pročitajte tekst i dojavite mi da li je vrijedilo?

4 replies on “Zašto sam uveo Sporednu kategoriju?”

Odličan je tekst kod Zrinke. Naime, ja sam vamp bijela all year round jer volim biti bijela, jer me nervira pretpostavka da bi trebala biti crna i jer su ovdje u Rijeci i zimi cure preplanule direkt iz solarija pa mi se sve to skupa lagano gadi…..uz sve to kad i idem na more izbjegavam se pržiti jer nemam ni volje ni strpljenja za to, a najčešće sam zakračunana s nekakvom šiltericom i sunčanim naočalama da me nedajbože ne bi sunce dotaklo…na neki način bijela koža i crna kosa su postale moj zaštitni znak ;-)
…hehehe dobra ti je ova sporedna kategorija :-)

berislav, eto sredio sam, vidiš sada kada sam proučavao da li je arhiv ili arhiva tvoje pitanje je postalo logično ali mi do sada nije palo na pamet, thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *