Zašto sam uveo Sporednu kategoriju?

Razlog zašto sam krenuo na “redesign” mračnog bloga je u stvari drugi blog koji se nalazi na adresi ZrinskoPismo. Prije nekog vremena, Zrinka je napisala sjajan tekst “Pa nisi niš pocrnila”, a u kojem objašnjava snebivanja ljudi kojima mora objašnjavati kako se s mora vratila sniježno bijela. Totalno je razumijem jer izbjegavam bilo kakvo, pa i najmanje izlaganje suncu te gajim sniježno bijelu put osim lijeve ruke koja pocrni dok se vozim u automobilu. Pročitao sam gore spomenuti post koji i vama toplo preporučam i skužio kako na mrak.org ne postoji kategorija kroz koju bi mogao u nekoliko kratkih rečenica skrenuti pozornost na neki tekst na kojeg sam naišao. Nekoliko tjedana kasnije i novi izgled mrak.org-a je pred Vama. Pročitajte tekst i dojavite mi da li je vrijedilo?

Join the Conversation

4 Comments

  1. Odličan je tekst kod Zrinke. Naime, ja sam vamp bijela all year round jer volim biti bijela, jer me nervira pretpostavka da bi trebala biti crna i jer su ovdje u Rijeci i zimi cure preplanule direkt iz solarija pa mi se sve to skupa lagano gadi…..uz sve to kad i idem na more izbjegavam se pržiti jer nemam ni volje ni strpljenja za to, a najčešće sam zakračunana s nekakvom šiltericom i sunčanim naočalama da me nedajbože ne bi sunce dotaklo…na neki način bijela koža i crna kosa su postale moj zaštitni znak ;-)
    …hehehe dobra ti je ova sporedna kategorija :-)

  2. berislav, eto sredio sam, vidiš sada kada sam proučavao da li je arhiv ili arhiva tvoje pitanje je postalo logično ali mi do sada nije palo na pamet, thanks

Leave a comment

Your email address will not be published.