Categories
Blog

hallelujah here she comes… (4:02, U2, B-Sides 1980-1990, 1998)

Nakon mjesec dana crawlanja, moj blog je napokon osvanuo u google indexu. Totalno očekivano, prva dva mjesta u potrazi za mračnim blogom upućuju na moju staru i novu adresu, no potraga za primjerice Toyota TPS blogom mene stavlja na uvjerljivo prvo mjesto.

Sada treba pričekati da se spideri razmile po stotinama stranica koje postoje na blogu (za razliku od recimo jedne jedine koja postoji na blog.hr-u) i da vidimo kako će se to odraziti.

Još kada bi Vas uspio nagovoriti da stavite link na mrak.org i time povećam svoj pagerank bilo bi sjajno :)

Misao dana:
Three economists went out hunting and came across a large deer. The first economists fired, but missed, by a meter to the left. The second economists fired, but also missed, by a meter to the right. The third economists didn’t fire, but shouted in triumph, “We got it! We got it!”

5 replies on “hallelujah here she comes… (4:02, U2, B-Sides 1980-1990, 1998)”

Evo, jesam. Moj pagerank je zasada 4, pa da vidimo oće pomoć. Iako, je moj sajt na engleskom. :)

Ma znam. Pišem ja stalno. Padne mi napamet nešto o čemu bih htio pisat, a kad ono, ne stignem, samo odem na add entry, i napišem sam sebi o čemu da pišem kad uhvatim vremena. :)

Uvalio sam se u neke fenomenalne projekte, pa sam ostao bez nekih drugih gušta privremeno. Al, sad kad si me linkao, morat ću koji put manje pisat na tvom blogu, a više na svom. Lol.

Heh. Ta crna rupa i mene zeza. Al iskreno, nek pati ljude, nek se pitaju kako sam to uspio izvest. :)) Planirao sam ponovno skodirat html, jer je trenutno u rasulu, al ne smijem, ako koji od klijenata vidi da sam svoju stranicu popravljao, a njima nisam sve odradio, “banana”.

P.S. 404 ti je fenomenalna. ljubomoran sam. Al znam kako i moja biti super. Pisat će “Ni!”. Oni koji znaju o čemu se radi će se nasmijat, a oni koji ne znaju će mislit da sam iz Dalmacije.

eto, i uzvratio sam linkom; trebao bi inače pisati malo češće (a možda i pogledati stranicu u firefoxu jer na vrhu ima neka rupa koja mi nije razumljiva), na stranici sam bio i ranije i mrlja od kave mi je zakon

nego, da li si bacio pogled na moju 404 stranicu prilično sam ponosan na nju iako nije widely advertised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *