Categories
Humor Internet

cartoon song… (1:13, Laurie Anderson, Talk Normal: The Laurie Anderson Anthology (Disc 1), 2000)

Još jedan casual tekst za besposlene nedjelje.

Web site Where are the toons now? Marvin, Speedy Gonzales, Superman i mnogi drugi… koja je njihova stvarna životna priča?

Misao dana:
I am Bugs Bunny of Borg. What’s up, Collective?

3 replies on “cartoon song… (1:13, Laurie Anderson, Talk Normal: The Laurie Anderson Anthology (Disc 1), 2000)”

Jedno OT pitanje (u skladu s besposlenom nedjeljom :)), zasto wordpress, a ne npr. Nucleus. Bacio sam pogled po privatnim blogovima i primjetio da su bas svi na wordpresu.

Zašto wordpress? Svojevremeno sam išao gledati blog softvere (prije par mjeseci) pa sam onda naletio na typepad, movabletype i wordpress. Kada mi je kvrcnulo u glavi da napravim svoj solo blog u cPanelu mog ISPa nudio se od čini mi se wordpress i typepad. WordPress je imao lijepši site. Kasnije sam skužio da je to sjajan izbor jer je (barem se tako čini) wordpress ne samo najpopularniji blog softver nego i najopakiji s iznimno velikim communityem koji ga nadograđuje kroz razne teme i pluginove. Skoro pa razmišljam da stranice moje tvrtke zamijenim s wordpressom :) Softver je inače sjajan, user interface i mogućnosti updatea su žestoke (ajax flavoured html editor, ima API pa ga mogu updateati kroz plugin od firefoxa ili IEa, mogu čak i poslati email i post će se objaviti sam)… Nakon par tjedana druženja s wordpressom moram reći kako sam iznimno zadovoljan s odlukom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *