Categories
Politika Priroda i društvo

Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak?

Ovo mi je totalno promaklo, nije nešto osobito važno u globalnoj shemi stvari no pokazuje karakternu osobinu novopečenog ministra:

Nisam još kupio novi službeni automobil, rekao je ministar poljoprivrede Božidar Pankretić (HSS), koji se, za razliku od ostalih ministara i članova Vlade, vozi u novome Mercedesu. Pojasnio je da je auto posudio od privatne autokuće, no ne zna o kojoj je kući riječ.
– O kupnji novih auta razmišljat ćemo nakon donošenja proračuna – kaže Pankretić.
Njegov prethodnik Petar Čobanković vozio se u službenom Audiju, a Ministarstvo poljoprivrede na raspolaganju je imalo i novi Passat. Pankretić kaže da su u Ministarstvu ostali Audi i Passat. No, dodaje, u nečemu se moraju voziti i državni tajnici.
– Morao sam posuditi auto, pa neću valjda na posao ići pješke ili biciklom. Službeni Audi prešao je 500.000 kilometara i nije baš za uporabu – tvrdi Pankretić…

…Premijer Sanader je, kako doznajemo, preporučio članovima Vlade da ne kupuju nove aute sve do izglasavanja novog državnog proračuna. Ministar Pankretić je član koalicijskog partnera, HSS-a, ali preporuke premijera trebale bi vrijediti za sve članove. Zato nije jasno kako je došlo do ovog Pankretićevog soliranja. (24 sata)

Eto, sada barem znamo kuda ide prvih 500.000kn od onih silnih 6 milijardi za razvoj sela.

Misao dana:
Hypocrisy can afford to be magnificent in its promises, for never intending to go beyond promise, it costs nothing.

4 replies on “Da li je Božidar Pankretić seljak ili seljak?”

Pa što se bunite, Lipicanci još nisu spremni za Jahanje nakon konc.logora u Srbiji.To što sada čovjek ima drugog konja za jahanje rezultat je njegovog rada na njivi. Siguran sam da će još mnoge zajahati, ali o tome za 12 mjeseci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *