Categories
Muzika Video

Sedim, gledam, ne verujem (ustajem iz kreveta)

Ako Vam se dopao Britanski Idol Paul Potts, onda svakako morate vidjeti i ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=JG6McIhaWnM

Probajte odgledati do kraja.

8 replies on “Sedim, gledam, ne verujem (ustajem iz kreveta)”

Hi hi, već sam počupala žile na ovo, poslala mi neki dan frendica-suradnica link uz mail s hrpom posla da me udobrovolji. I onda se čudi kak’ sporo radim :)

trebalo mi je neko vrijeme da skužim da ona zapravo pjeva na engleskom, ali nema šta, mora da se pjesma da citiram “prodaje ko lebac” – za one rođene iza 80-tih citat je od Mice Trofrtaljke – stvarne osobe koja je bila velika zvezda narodne muzike SFRJ – navodno da je dobivala po 5000 maraka samo da se provoza na traktoru kroz selo tako da svi vide koga to komšija vozi na traktoru. Citat je iz intervjua u Startu – kad su je pitali otprilike: Start: Dugo se prepričavala vaša izjava da ste bolja pjevačica od Betovena. MT: Da, da. Slušala sam ja njega. Nema šta, čovek mnogo lepo peva, ali džaba to njemu kad se njegove ploče ne prodaju ko lebac.” Eh bila su to ponekad lijepa vremena – barem se znalo tko je na kojoj strani – a ne REM po danu, cajke po noći.

ma vidla to, to je Makedonka koja pjeva W. Houston. Pa to je u njihovom stilu…kaj sad. Uskoro bu se slušalo u Ludnici..ne ček, pobrkalo mi se, Ludnicu su zapalili :) jupiiiiiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *