Categories
Politika

HDZ, izvještaj treći

Malo sam prošetao hodnicima i snimio dosada never_seen footage HDZovog skupa, propustio sam nažalost govor Andrije Hebranga ali sam siguran da ovaj puta nije previše lagao. Sudjelovao sam u kolektivnom ludilu uz pjesmu “Moja domovina” koju je otpjevalo pola hrvatske estrade (ona polovicu koju ne slušam), a sada se na pozornici redaju hrvatski sportaši koji se svi redom zahvaljuju hrvatskoj vladi za svoje uspjehe, eto i Goran Ivanišević je imao lijepi ali napisani govor u kojem je govorio sportskim analogijama tako da nije totalno jasno što je htio reći, no skužio sam referencu na “maestralno odigranih zadnjih deset dana”.

Lino Červar želi vidjeti hrvatsku u svim svjetskim asocijacijama, ne samo EU i NATO nego u svima, ja odmah predlažem OPEC, a ako primaju može i amnesty international i greenpeace :).

Sada ide neka klapa.

2 replies on “HDZ, izvještaj treći”

meka se ulizice sanadera pitaju koje još gluposti moraju raditi da nebi plačali poreze HR,valjda če im to veliki daddy darkness ivek srediti za podršku i suradnju..

“Lino Červar želi vidjeti hrvatsku u svim svjetskim asocijacijama, ne samo EU i NATO nego u svima, ja odmah predlažem OPEC, a ako primaju može i amnesty international i greenpeace”

Hahahhaa ahahhhaa haahhaa…. itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *