Categories
Priroda i društvo

Balada o Vlatki Pokos

 Vlatka Pokos je tužila Josipa Radeljaka i od suda traži privremenu mjeru kako bi ponovno došla u posjed:

  •  27 bundi, kaputa i balonera
  • 30 komada odijela
  • 15 torbi
  • 10 suknji
  • 8 grudnjaka
  • 2 spavaćice

Da li je itko osim mene skužio odnos kvantitete i redosljeda odijevanja? Naime, očito je da Vlatka posjeduje manje donjeg veša od onoga što vidite na njoj dok vas mimoilazi na ulici.

Ovaj pljenidbeni popis je definicija hrvatskog celebritya.

Misao dana:
If only the sun-drenched celebrities are being noticed and worshiped, then our children are going to have a tough time seeing the value in the shadows, where the thinkers, probers and scientists are keeping society together.

6 replies on “Balada o Vlatki Pokos”

Ma idi … znaš kam :) Ja prvo 3 puta proskrolala spisak i gruntam kak to ne štima, onda čitam dalje.

Inače za misao – u biti pored ovakvog ekstremnog selebrtisanja uopće zapravo nije preteško naučiti djecu prepoznavati vrijednosti u sjeni. Boga mi mog, što su ovi prvi luđi, mi nekako lakše “razrješavamo dileme”. Pokažem joj ćelavu Spearsicu i wannabe Spearsicu, sve jasno u sekundi.

ne mogu vjerovat’ da su sinoc i u Otvorenom pricali o tome :-)

uhvatio sam kraj emisije, taman kad je Dikan skidao prsten i bacio ga urednici nekog casopisa za trac_&_selebritije :-) cak je i Bago ostao malo sokiran. vjerojatno ce dogadjaj osvanuti na jubitou.

i da, mislim da ce pravosudje vrlo brzo reagirati na Vlatkin zahtjev, ako vec nije… :-)

otvoreno me totalno razočaralo, ne mogu vjerovati da su se bavili tom opskurnom temom. nisam gledao pa ne znam kako je odrađeno, ali sama činjenica da je to bila tema totalno je poražavajuća

Da deca draga več je na jubitou i ja čak nisam mogao odolit pa stavio na svoj blog i sad experimentiram kolko mi to diže posjetu!!
Za sada su rezultati fascinantni :))
A “Otvoreno” prelazi u trač i nije čudo da je Malnar s “Nočnom morom” ponovno na HTV-u jer bune to izgleda umjesto “Otvorenog” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *