Categories
Politika

Sex skandal u saboru

Slušam sada na 101 emisiju o tome kako su testirali talijanske parlamentarce na drogu i ispada da ih je jedna trećina konzumirala drogu unutar posljednjih 36 sati (testiranje su radili po istoj metodologiji koju koristi i policija).

I padne mi na pamet, mi dosada nismo imali niti jedan jedini pošteni skandal s našim političarima. Da li je doista moguće da imamo samo puritance u saboru, da nitko od njih nije sklon čudnovatim i maštovitim seksualnim igricama, da se baš nikome nije omakao koji joint, tabletica ili što već troši ta klasa političara?

Jest da su na vlasti desničari i nominalni konzervativci, ali povijesno gledano takvi i najčešće sakrivaju svašta po podrumima.

Da li je doista moguće da je naš maksimum mrtav pijan predsjednik sabora (a ako su lagali mene i ja lažem vas)?

Misao dana:
The more sins you confess, the more books you will sell.

3 replies on “Sex skandal u saboru”

Ništa čudno ako nam je tom maksimum. Kod nas je ljudima (bar iz te generacije) vrhunac nirvane kolinje, martinje i mirogojček. Treba pričekati još koju generaciju da bi se takve stvari pojavile.

Možda bi se kod Primorca nešto moglo naći…

Kamo srece da nam politicari frule duvaju …
Kao sto Bero kaze, mislim da Primorac spali frulu tu i tamo sa pajdasima, za ostale bas i ne bi dao ruku u vatru, makar ima kandidata ali im ne znam imena.

Biti pijan je kod nas drustveno prihvatljiv i legalan nacin drogiranja, mislim da ih vecina samo loche, sumnjam da bi nasli tragove lajni na WC skoljkama u saboru. Prije bi se mogao naci neki kondom or something…

Kada bih nagadjao, rekao bih da ih garant ima desetak u Saboru koji pljugaju rekreativno.

Off topic: zanimljivo je da AZTN u slucaju Tisak-Agrokor mora dati misljenje u roku od 30 dana, inace se smatra da se slaze (BankaMag: http://tinyurl.com/kthgd), dok se inace sutnja birokracije tretira kao odbijanje, sto donosi probleme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *