HDZ, izvještaj treći

Malo sam prošetao hodnicima i snimio dosada never_seen footage HDZovog skupa, propustio sam nažalost govor Andrije Hebranga ali sam siguran da ovaj puta nije previše lagao. Sudjelovao sam u kolektivnom ludilu uz pjesmu “Moja domovina” koju je otpjevalo pola hrvatske estrade (ona polovicu koju ne slušam), a sada se na pozornici redaju hrvatski sportaši koji se svi redom zahvaljuju hrvatskoj vladi za svoje uspjehe, eto i Goran Ivanišević je imao lijepi ali napisani govor u kojem je govorio sportskim analogijama tako da nije totalno jasno što je htio reći, no skužio sam referencu na “maestralno odigranih zadnjih deset dana”.

Lino Červar želi vidjeti hrvatsku u svim svjetskim asocijacijama, ne samo EU i NATO nego u svima, ja odmah predlažem OPEC, a ako primaju može i amnesty international i greenpeace :).

Sada ide neka klapa.

2 Replies to “HDZ, izvještaj treći”

  1. meka se ulizice sanadera pitaju koje još gluposti moraju raditi da nebi plačali poreze HR,valjda če im to veliki daddy darkness ivek srediti za podršku i suradnju..

  2. “Lino Červar želi vidjeti hrvatsku u svim svjetskim asocijacijama, ne samo EU i NATO nego u svima, ja odmah predlažem OPEC, a ako primaju može i amnesty international i greenpeace”

    Hahahhaa ahahhhaa haahhaa…. itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.